Uitdagingen aangaan

Bij Huys Liggers streven we ernaar om grenzen te verleggen en onoverkomelijke uitdagingen mogelijk te maken. We begrijpen dat elk project uniek is, met zijn eigen specifieke eisen en uitdagingen. Bij ons zegt men niet snel nee; in plaats daarvan denken we actief met u mee in uw engineeringproces. Of het nu gaat om afmetingen, gewicht of een complexe lasnaadverbinding, wij gaan samen met u de uitdaging aan. Onze projecten op het gebied van speciale constructies bestrijken een breed scala aan sectoren en tonen onze veelzijdigheid.

Van 20-tons grillages en seafastenings voor de on- en offshore-industrie tot slanke kolommen voor glazen gevels, en van een trommel voor een grindfabriek tot een bovenloopkraan met speciale afmetingen: we hebben al een grote verscheidenheid aan projecten met succes afgerond. We zijn er trots op dat we constructies kunnen leveren die verder gaan dan de standaard producten en nauw aansluiten bij de visie van onze klanten. Samen met u vinden we de passende oplossing voor de implementatie van uw project.

Professioneel vakmanschap

Onze projecten worden uitgevoerd onder toezicht van deskundige professionals om hoogwaardige dienstverlening te bieden voor uw complexe concepten. Om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen hechten we waarde aan het bijhouden van de kennis van onze medewerkers en bieden we regelmatig theoretische en praktische interne opleidingen aan. Zo bereiden we ons team voor op speciale ontwerpeisen voordat we aan een nieuw project beginnen. Bovendien stelt onze machineopstelling ons in staat om de afzonderlijke productiestappen onder eigen toezicht uit te voeren en indien nodig in te grijpen.

Mogelijkheid tot productlengtes tot 40 meter
Productieoppervlakte van 4.500m²
Inzet van mobiele kranen bij productgewichten boven 20 ton